24.5.11

Benda Aku Benci 5

Aku paling benci bila orang call aku semata-mata nak bitch mouth pasal tempat kerja aku sebab dia dah berhenti dari sini. Minta maaf aku bukan kau punya ally. Benda yang dah lepas tu biarkan lepas. Let's move forward. Pemikiran macam ni yang buat orang Melayu tak maju-maju. Lagi suka memikirkan hal orang lain dari kemajuan diri sendiri. Nasihat aku cukup mudah dari dulu kalau dah tak suka sangat berhenti secara profesional. Kita ni dah dewasa bukan zaman kanak-kanak ribena lagi.
Benda-benda macam ni PERKASA patut perjuangkan buang dari minda orang melayu bukan nak ajak perang salib aje.
Let's move forward!

No comments:

Benda Aku Benci 20 : Humble Brag

Bila dibuat secara berpada-pada its fine. Bila nowadays people are overdoing it and most of them feels it ok to do it on daily basis, for ...