17.9.11

Jangan Percaya Bulat-Bulat

Rasanya banyak orang dah tau pasal benda ni. Di siar hampir di semua laman blog puak pembangkang. Aku pasti ramai yang percaya. tapi tahukan anda laman web ini sebenarnya digodam bagi kepentingan pihal pembangkang. Di perenggan pertama pada laman web ini ada kenyataan pasal laman web ytu di godam tapi itu tak disiarkan. Aku cukup rugi tak sempat nak print screen kenyataan tu. Sebab tu kita tak boleh terus menerus percaya semua benda. Ahli politik tak kira penyokong atau pembangkang semuanya guna pelbagai taktik untuk menipu kita. Kita harus menilai yang mana betul dan salah. Jangan hanya menyokong atau membangkang membuta tuli.

No comments:

Benda Aku Benci 20 : Humble Brag

Bila dibuat secara berpada-pada its fine. Bila nowadays people are overdoing it and most of them feels it ok to do it on daily basis, for ...