5.5.11

Twitter

Sesetengah orang ada tanya aku, kenapa twitter tu lagi best dari facebook.
Sebab-sebab dia mudah aje. Sebab melambak-lambak info trafik kat KL. selain daripada tu update pasal roadblock pun ada.
Marvelous. Benda ni sampai bila-bila facebook tak boleh lawan.
Tak percaya cube kau pegi sini.

@kltrafficupdate
@kltraffic
@amptraffic
@LLMinfotrafik
@plustrafik
@klroadblock

Bagi aku kalau memandu kat KL tapi takde info ni umpama seorang loser.

No comments:

Benda Aku Benci 20 : Humble Brag

Bila dibuat secara berpada-pada its fine. Bila nowadays people are overdoing it and most of them feels it ok to do it on daily basis, for ...